18 Kasım 2010 Perşembe

Seat İbiza Sportourer Satışta

SEAT’ın başarılı Ibiza ailesine eklenen üçüncü model olan Ibiza Sportourer, genç ve sportif bir yaşam stili için ideal çözümler sunuyor. Donanım, tasarım ve kullanım ile markanın en güçlü özelliklerini bir araya getiren model, aynı zamanda cömert bir yük kapasitesine sahip.

4,23 metre uzunluğu ile Ibiza Sportourer, Ibiza’dan tam 18 santimetre daha uzun. Modelin çevikliğinin ve dinamik özelliklerinin garantisi bir başka unsur da hassas ve güvenli yürüyen aksamı. Bu da, sportif ve mobil bir yaşam tarzının bütün gerekliliklerini karşılayan büyük bir yükleme kapasitesi yaratıyor. Yeni tasarım planına ve cömert yük kapasitesine ek olarak araç, Ibiza serisinin genç, sportif karakterini koruyor.

Ibiza Sportourer, Commonrail püskürtme sistemli iki TDI motor ve iki de benzinli motor seçeneğiyle sunuluyor. 4 motorun üçü, doğrudan püskürtme ve turboşarj ile çalışıyor. Öne çıkan özellikler arasında, olağanüstü verimliliğe sahip 1.2 TDI CR 75 hp ve 1.2 lt TSI 105 hp yer alıyor.

Türkiye’de Reference ve Style olarak adlandırılan iki donanım paketleri ile satışa çıkan Ibiza Sportourer, DSG gibi yüksek teknoloji ürünü özellikler ile Ibiza Sportourer’ı, küçük Station Wagon segmentinde rakiplerinin geçemeyeceği bir otomobil hâline getiriyor. Dönüşe duyarlı ön sis farları, ABS, Direksiyondan kumandalı radyo /CD / MP3 çalar, klima, sürücü ve yolcu hava yastıkları, cruise control (hız sabitleme sistemi) gibi zengin donanım özellikleri modelde standart olarak sunuluyor.Seat İbiza Sportourer 27.900 Tl'den Satışa Sunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder