5 Aralık 2009 Cumartesi

Suzuki Kizashi 2010




Suzuki’nin Ekim ayında Tokyo’da lanse ettiği Kizashi modeli Türkiye’ye geliyor. Suziki Kizaski resimleri ile dolu olan bu video sizler için hazırladık.
Satıcı galerilerinde de birkaç hafta kala kendi varış, yeni Suzuki Kizashi sedan için fiyatlandırma yayımladı. All-wheel-drive ve geniş bir yolcu alanı sunan orta ölçekli Kizashi bir türünün Japon otomobil için ilk.
Temel "S" yapılandırma 18.999 $ olarak başlıyor, artı 735 $ hedef ve işleme için. Standart özellikleri, sekiz hava yastıkları, buton start, manuel hız altı dahil çift bölgeli iklim kontrolü, dokuz hoparlörlü ses sistemi, EPS stabilite kontrolü, ABS, projeksiyon ışın farlar, Elektrik ön cam, kapı ve ayna, ve ortam ayak aydınlatma. Bir CVT şanzıman yükseltme 20.499 $ için S fiyat getiriyor.
FWD Kizashi SE 21.499 $ ve 2.500 $ daha fazla mal olacak standart olarak CVT, alaşım jantlar, 10-kademeli ayar ve üç pozisyon bellek ile güç sürücü koltuğunda P215/55R17 lastikler ve deri içerecek otopark kırılmak kolu ve direksiyon tamamladı cruise control.
Sportif GTS modeli, mevcut altı-ileri manuel ya da performans tekerlek raket kaydırıcılar direksiyon ile CVT ayarlanmış, 22.499 $ başlar. It Bluetooth ses yeteneği, el-Ses komutu ile ücretsiz arama, P235/45R18 lastikler, sis lambaları ve güç moon çatı aktarım 10 hoparlör, bir 425 watt Rockford Fosgate ses sistemi içerir.
Konforu olan 24.399 $ başlar SLS modeli, odaklı, otomatik yağmur silecekler algılama deri koltuklar, güç yolcu koltuğu, ısıtmalı ön koltuklar, otomatik dikiz aynası, evrensel bir garaj kapısı açacağı, ısıtmalı aynalar dışında karartma içerir, otomatik farlar ve arka sesli uyarı ile yakınlık sensörleri.
AWD sanatçısını genelinde bir $ 1,250 seçeneği, CVT şanzıman sadece kullanılabilir.
Genelinde sanatçısını, motivasyon litre, çift üstten kam dört silindirli motor, 2.4 sayesinde gelir. Final beygir gücü ve tork rakamları henüz açıklanmadı ancak Suzuki tahminlere dayalı, bir yerlerde hemen güneyindeki 200 beygir gücü ve yaklaşık 180 £ beklenmektedir tork ayakları.
Track-ayarlı süspansiyon sedan en iyi almak için daha performans ile rekabet için Mazda Mazda6 ve Subaru Legacy ve Suzuki gibi rakip odaklı yüksek uç Akebono kaynaklı frenler ve isteğe bağlı 18 inç alaşım jantlar vaat izin vermek için tasarlanmıştır performans kauçuk tamamladı.
İlginçtir, all-wheel-drive sistem gerçek güç sadece marjinal bir yakıt için ön tekerlekler, muhtemelen ve aşınma gitmek için izin kapatabilirsiniz-ve-tasarruf gözyaşı. Suzuki sistemi ağırlıklı olarak kendi i dayanmaktadır-AWD sistemi küçük SX4 diyor.
Içinde, Kizashi, ayrıca 425-iPod bağlantı ve Bluetooth özellikli Watt Rockford Fosgate ses sistemi olarak kumaş ya da deri koltuklar sunacak.
Sekiz hava yastıkları, ABS ve stabilite kontrolü sanatçısını genelinde standart olacak.
Kizashi otomobil's Sagara, Japonya, montaj fabrikası inşa edilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder